Marco Bult - MarcQ Consultancy

MarcQ biedt op zeer persoonlijke wijze ondersteuning en advies op het gebied van kwaliteitszorg en kwaliteitssystemen, waarbij de betrokkenheid en onafhankelijke benadering van MarcQ kenmerkend zal zijn.

MarcQ heeft meer dan 25 jaar ervaring in de farmacie (humaan en veterinair), food en medical devices. Deze ervaring is opgedaan bij in Nederland gevestigde organisaties zoals MSD Haarlem, Teva Pharmachemie, BiogenIdec, Unilever, Phillips-Medisize en anderen. Door de opgedane ervaring binnen alle gebieden van Quality Assurance is MarcQ in staat om advies en ondersteuning aan te bieden die zeker tot de gewenste resultaten zullen leiden.

MarcQ is gemotiveerd, resultaatgericht en in staat anderen te overtuigen. Verder heeft MarcQ een praktische instelling en up-to-date kennis van relevante en actuele regelgeving en richtlijnen. Samenwerkend met uw eigen medewerkers en hun kennis van de processen ontwikkelen we de beste oplossing, werken die vervolgens uit en implementeren die.
MarcQ bied kwalitatief hoogwaardige diensten tegen een redelijk tarief.  Het doel is niet alleen adviseren en uitvoeren maar ook kennis achterlaten zodat dit verder gebruikt en uitgewerkt kan worden om uw organisatie te versterken.

© Dyko Webdesign